Kitaip ir nepavadinsi! Visi pagrindiniai ingredientai paminėti aukščiau. Skonis priklausys nuo to kokį padažą rinksitės. Idėją pateiksiu savo, tačiau, kaip ir bet kurį kitą patiekalą – jūs visad galite ,,pakoreguoti“ pagal skonį 🙂
Reikės (dviem su likučiu ar pakartot):
1. Tofu 300g
2. Mango 1vnt
3. Soba makaronų 2 kuokšteliai
4. Baklažanas 1vnt
5. Padažui: česnako skiltelė, sojos, citrinos sulčių, alyv.aliejaus ir kokosų cukraus 1 a.š. ar sirupo
Gaminimas:
1. Tofu ir baklažaną supjaustom kubeliais, aptepam aliejum, apibarstom keliais žiupsneliais druskos ir dedam į orkaitę iki baklažanai suminkštės, o tofu rusvai apskrus ( Taip sakau, nes orkaitė kiekvieno skirtinga ir minutes retai kada skaičiuoju. Tiesiog atidarau ir patikrinu).
2. Soba makaronus užpilam verdančiu vandeniu ir paliekam 8min.
3. Susmulkinam česnaką ir pilam bei maišom kartu visus padažo ingredientus.
4. Nusausinus į dubenį dedam makaronus, susmulkinam kubeliais mangą ir beriam keptas daržoves bei tofu.
5. Patiekalą tiekiam atskirai nuo padažo. Padažo pilam kas kiek norim 🙂
Skanaus!
P.s. ar pastebėjote, kad mano receptuose retai kada matote gramus ir kiekius? Tai todėl, kad gamindami bandytumėt, ragautumėt, mėgautumėtės! Lygiai taip pat gaminu ir aš. Viskas iš akies, po truputį. Lengviems patiekalams griežtumo nereikia.