Avokado ir saulėgrąžų užkandis

Ne vien užkandis, kartais būna ir pietūs. Ypatingai skubant ar neturint laiko, arba… einant į pikniką!

Trapučiai ar krekeriai pagal kiekvieno skonį. Aš rinkausi rozmarino skonio krekerius.

Reikės:

1. Kepintų saulėgrąžų (vienintelis vos ilgiau užtrunkantis darbelis)

2. Avokado

3. Krekerių

4. Himalajų druskos

Gaminimas:

1. Saulėgrąžas apkepti keptuvėje su šiek tiek kokosų sviesto, nuolat maišant ir įberiant h.druskytės. Įgavus aukso spalvą saulėgrąžos bus skaniausios.

2. Avokadą sutrinam ir pagal skonį beriam druskytės.

3. Ant krekerių tepam avokadą, barstom saulėgrąžas ir skanaujam!

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Google photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s