Veganiška žirnių košė

Ar Oktoberfesto įkvėpta, ar Sidnėjuj palijus, šilto ir sotaus maisto užsimanius, pasigaminau žirnių košę. Su ,,spirgučiais“, žinoma, bet jie kur kas skanesni ir nereikalavę aukų 🙂

Reikės:

Žirnių (mirkytų per naktį ar bent kelias valandas);

Pievagrybių;

Svogūnų;

Veganiškų dešrelių (naudojau Tofurky hotdog dešreles);

Kokosų grietinėlės;

Himalajų druskos ir alyv.aliejaus

Gaminimas:

1. Uždėkite žirnius virti and vidutinės ugnies apie 30min

2. Susmulkinkite pievagrybius, svogūną ir dešreles

3. Į keptuvę įpilkite alyv.aliejaus ir dėkite daržoves su dešrelėmis, troškinkite uždengus dangčiu

4. Po 6min pilkite pusę skardinės kokosų grietinėlės

5. Nusunkite ir supilkite žirnius į keptuvę su ,,spirgučiais“, viską išmaišykite ir nuėmę nuo ugnies palikite keletui minučių

6. Valgom su pomidorais, o, jei turim ir marinuotais agurkėliais

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s