Iš Brazilijos kilę, anitoksidantais praturtintos Acai uogos jau kuris laikas tapusios itin populiariu maistingu skanėstu. Jose esančios maistinės medžiagos kovoja su vėžinėmis ląstelėmis ir širdies ligomis. Natūraliai esant gan rūgščioms, uogos trinant saldinamos natūraliais saldikliais – datulėmis, ar bananais.
Taip jau nutiko, kad mėgstamiausia kavinė Brisbane, kurioje ragaujaujame skirtingus Acai mišinius buvo uždaryta, todėl nusipirkę produktus, gaminomės patys. Skanu nei kiek mažiau!
Pabandykit ir jūs!
Reikės (2 asmenims):
Trintų šaldytų acai uogų ( pakelio dviems)
2 šaldytų bananų;
Avokado;
5 datulių (be kauliuko, žinoma)
Riešutų pieno
Mėgstamų pagardų, vaisių, uogų, kokosų drožlių, sėklų ir riešutų sviesto
Gaminimas:
1. Blenderiu sutrinam Acai, bananus, avokadą ir datules bei riešutų pieną
2. Gardinam kuo norim, ką turim
3. Skanaujam ir dalinamės keliam nuotrauką Instagrame tagindami @missfit.lt ❤