Ir taip jau trečias mėnuo iš eilės. Jei ne penktas ar visad pusmetis… toks pusrytukas kol kas man skaniausias! Vienintelis svarbus ingredientas, be kurio košė nebus 110%, o tik 100% yra mangai. Australijoje, jų sezono metu, jie patys skaniausi!
Tiesa… pagardukui pjaustau ir bananus, obuolius ar braškes. Skonių aibės priklausys nuo jūsų klimato ir sezono!
Reikės:
Avižų (apie 70g)
Kokosų jogurto ar grietinėlės ( 1 v.š.)
Chia sėklų (2 a.š.)
H.druskos
Kokosų cukraus (1/2 a.š.)
Migdolų sviesto (ar bet kokio kito mėgiamo. Naudojau Myprotein migdolinį.) ( 1 v.š.)
Vaisių pagardui ( pusė banano, mango ar obuolio)
Gaminimas:
Aš iš tų, kurie taupo laiką gamindami, tad mano receptai niekad nebus sudėtingi!
1. Užpilam avižas ir sausus ingredientus verdančiu vandeniu iki norimo tirštumo.
2. Pilam kokosų grietinėlę, riešutų sviestą.
3. Pjaustom vaisius ir dedam ant viršaus. Maišom arba valgom atskirai. Čia jau kaip jūs norit!
Skanaus :))