Brušeta su karamelizuotais svogūnais ir avokadu

Lygiai taip pat skanu, kaip skaniai skamba ir pats pavadinimas!

Šis patiekalas toks paprastas ir universalus, jog galėsite be problemų jį gaminti išrankiausiems valgytojams!

Kepinta morka, pievagrybiai, moliūgas, pupelės… kas tik norit!

Šį kartą gaminau būtent taip…

Reikės:

Mielinės duonos ar panini;

Avokado;

1/2 Raudonojo svogūno;

Brokolių

Alyv.aliejaus kepimui;

Garstyčių;

Himalajų druskos

Gaminimas:

1. Svogūną ir brokolius apkepinam ant vidutinės ugnies iki kol svogūnas įgaus rusvą spalvą.

2. Skrudinam duonelę

3. Sutrinam ir tepam ant skrudintos duonos avokadą, pabarstom druska

4. Dedam apkeptas daržoves

5. Apšlakstom garstyčiom

Skanu – pirštus nusilaižysit!

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Keisti )

w

Connecting to %s