Niekada neatsisakyčiau ispaniško maisto! Apie šį patiekalą buvau senai pamiršus iki draugai pakvietė ,,taco“ vakarienei. Buvau vienintelė veganė, todėl apsiėjau su žalumynų ir pupelių pagardais. Buvo skanu, tačiau įkvėpta idėjos, grįžusi po vakarienės, užtikrinusi draugui pranešiau ,,darysim veganiškus taco. Bus labai skanu!“. Na ir štai… kaip tariau, taip padariau. Receptas jums – skanaukit, mėgaukitės ir dalinkitės!
Reikės:
Taco paplotėlių;
Riešutų mėsos (pirkau veggie firmos, skardinėse angl. ,,nut meat“);
Avokado;
Pomidorų, salotų;
Salsa padažo;
Kokosų grietinėlės;
Meksikietiškų Myprotein prieskonių ;
Trintų virtų pupelių;
Augalinio aliejaus kepimui;
Konservuotų kukurūzų
Gaminimas:
1. Viską susmulkinam atskiruose induose. Avokadą sutrinam
2. Riešutų mėsą apkepam aliejuje, dedam Myprotein prieskonius
3. Paplotėlius pašildom orkaitėj
4. Dedam mėgstamus ingredientus, tepam pupelių tyrę, avokadą ar kokosų grietinėlę, lankstom taco ir mėgaujamės!
Skanaus ☺