Gardūs veganiški koldūnai su bulvių koše

Augalinė mityba – skani, maistinga ir itin naudinga mūsų organizmams – tereikia būti kūrybingam. Na, kad jau surimavau – štai jums ir veganiškas naminių koldūnų receptas!

Reikės:

Tešlai

3 stiklinės miltų

1 stiklinė verdančio vandens

5 š. alyvuogių aliejaus

Žiupsnelis druskos

Įdarui

4 bulvės

2 morkos

2 česnako skiltelės

Pusė raudonojo svogūno

Kokosų grietinėlės

Žiupsnelis druskos

Pipirų

Gaminimas:

1. Miltus persejokite ir palengva pildami vandenį maišykite. Pilkite aliejų ir druską, maišykite šakute ar mentele.

2. Sumaišius po truputį pradėkit minkyti. Žiūrėkit, kad tešla būtų šiek tiek atvėsus.

3. Dėkit virti nuskustas ir pjaustytas bulves, morkas, dedam druskos.

4. Keptuvėj, apteptoj aliejumi apkepinam svogūną su česnaku.

5. Virtas ir kepintas daržoves, įpylė kokosų grietinėlės, sutrinam į košę.

6. Gnybiam tešlos rutuliukus ir kočiojam iki plonos masės, į vidų dedam košę (maždaug valgomą šaukštą) ir lenkdami per pusę apipjaunam šonus bei juos apspaudžiam šakute. Geriausia būtų įsigyti koldūnų formeles.

7. Dedam į verdantį vandenį puode, ant vidutinės ugnies ir verdam kol iškils į paviršių (3-5min).

8. Gardinam su pipiriukais. Jei norit – kokosų grietinėlės ir sojos padažu.

Skanaus!

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s