Sūri baltyminė avižinė košė su benedikto kiaušiniais

Pabodo rytinė saldi košė? Kodėl nepabandžius sūresnės versijos – galbūt tai taps jūsų naujas mėgstamiausias pusryčių patiekalas! Mano meniu ši košė neabejotinai papuola į TOP 5 sąrašiuką. 

Reikės:

50g avižų

20g kiaušinių baltymų miltelių ( Myprotein )

Turmeriko prieskoniai

150g tarkuotos cukinijos

2 kiaušiniai

Žiupsnelis himalajų druskos

Acto

Gaminimas:

1. Užvirinus šiek tiek vandens beriame avižas ir cukiniją. Maišome verdant apie 5min. Beriame kiaušinių baltymus, žipsnelį druskos. Verdame dar 3min. 

2. Atskirame puodelyje užviriname vandenį ir įpilame šaukštelį acto. Atsargiai suleidžiame kiaušinį. Verdame kol baltymas pabals (galima atsargiai pakėlus kiaurasamčiu pirštu paliesti ir patikrinti minkštumą). Norint kieto trynio – virti šiek tiek ilgiau (apie 3min). Išėmus pirmąjį kiaušinį įleist antrą (…trečią ar ketvirtą) ir kartoti virimą. 

3. Patiekiame kaip tik jums patinka! Galbūt net ir su bekaloriu padažiuku, garstyčiomis ar becukriu kečupu. 

Skanaus! 

Kalorijos: ~ 435kcal

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Keisti )

Connecting to %s