Bananinė baltyminė duona

Sportininkams ir ne tik… Baltyminė duona, kurios skonį ir ingredientus galite pasirinkti patys!

Reikės:

250g avižų miltų;
1/2 a. š. kepimo miltelių;
10g natūralaus saldiklio;
2 didelių bananų;
2 kiaušinių;
1/3 a. š. druskos
2 dideli šaukštai pasiriktų baltymų (galimi veganiški baltymai iš Myprotein lt)
180ml vandens
Pagal kiekvieno sknonį:
linų sėmenys;
riešutai;
kokosų drožlės;
kakava;
cinamonas

Gaminimas:

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180C temperatūros.
  2. Sumaišome avižinius miltus, druską, saldiklį, baltymus ir sausuosius ingredientus.
  3. Atskirai sutriname bananus su kiaušiniais ir vandeniu iki vientisos masės.
  4. Sudedame ingredientus į vieną indą ir viską išmaišome kartu.
  5. Pilame masę į pasirinktą kepimo indą, dedame į orkaitę.
  6. Kepame apie 30-45min. Duonelės viršus turi paruduoti, apskrusti. Patikrinimui kiškite medinį pagaliuką – jei ištrauksite sausą – duona baigta. SKANAUS

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s