Tris kartus valio desertams, kuriuos galime valgyti net tada, kai nusprendėme sveikai gyventi! Veganiškas morkų pyragas ir jo receptas visų smaližių dėmesiui…
Reikės:
Pyrago kremui
2 puodelių per naktį mirkytų anakardžio riešutų;
1-2 šaukštų citrinų sulčių;
1/3 puodelio klevų sirupo;
Pyrago padui
2 didelių tarkuotų morkų;
1 1/2 puodelio avižų miltų (paprasčiausiai su maišytuvu susmulkinti avižų dribsniai);
1 puodelio datulių;
1 puodelio džiovintų ananasų;
1/2 puodelio kokoso drožlių;
1/2 arbat. šaukštelio cinamono
Gaminimas:
1. Sumaišykite visus kremo ingredientus ir padėkite į šalį. Ragaukite atsargiai, kad netyčiomis visko nesuvalgytumėt.
2. Sumaišykite visus pado ingredientus ir gautą masę ant lėkštės išlipdykite norima forma.
3. Tepkite ant viršaus kremą, galite aptepti tik viršų arba visą pyragą.
4. Dėkite į kamerą 2 valandoms.
5. Pyragą puoškite graikiniais riešutais, kakava ir kuo tik širdis geidžia.
SKANAUS!
pats skaniausias aciu uz recepta.