Suvalgius paskutinius kąsnius, norėjosi dar… Žinot tą jausmą, kai paragavę savo patiekalo būnat maloniai nustebinti, nes nesitikėjote, kad jis bus toks puikus? Būtent taip buvo ir paragavus vegetariškojo kario troškinio.
Reikės:
Pusės griežinėliais pjaustyto baklažano;
Pusės griežinėliais pjaustytos nedidelės cukinijos;
1 paprika;
80 g tofu sūrio;
50 g paniro sūrio;
Pusė šaukštelio medaus;
Kario prieskoniai;
Sojos padažas;
2 skiltelės česnako;
1 a.š. kokosų grietinėlės
Kokosų sviestas.
Gaminimas:
Ištepam kepimo indą kokosų sviestu. Sudedam pjaustytą baklažaną, cukiniją, papriką ir česnaką, susmulkinam tofu ir paniro sūrį. Viską apšlakstom soja, dedam medų, kokosų grietinėlę, prieskonius. Uždengiam folija ir dedam į 180 C orkaitę 30min. Karts nuo karto atidenkite ir šakute patikrinkite ar iškepė daržovės. Iš jų išsiskirs vanduo, todėl uždengus viskas skaniai pasitroškins. Skanaus!