Rudųjų ryžių makaronai su daržovių padažu

Nebevartojant produktų, kuriuose yra gliuteno, todėl parduotuvėje radau rudųjų ryžių ir grikių makaronų. Sugalvojau pasigaminti vegetarišką patiekalą, kuris, prisipažinsiu, nesitikėjau, kad bus toks skanus. Vietoje mėsos pasirinkau avokadą. 

Jums reikės:

Rudųjų ryžių makaronų
8 vyšninių pomidoriukų
Pusė paprikos
Pusė svogūno
3 skiltelės česnako
Šviežio baziliko lapelių
H.druskos
40g lieso sūrio
Šaukštelis 0% riebumo jogurto

Gaminimas:
Makaronus sudėkite virti (apie 10-15min). Susmulkinkite daržoves, ištepkite keptuvę kokosų sviestu, sudėkite viską kepti ant mažos ugnies. Uždenkite dangčiu. Kepant po 5 min įpilkite 100g virinto vandens, įberkite truputį himalajų druskos ir leiskite troškintis. Prieš baigiant kepti, kai pomidoriukai bus ištižę, įdėkite šaukštelį jogurto.
Į lėkštę sudėjau makaronus, apipyliau daržovių padažu ir ant viršaus užbėriau sutarkuoto sūrio. Susipjausčiau avokadą ir dar truputį padruskinau.

Nustebinau pati save. Skaniausi mano pačios gaminti makaronai!

Rudųjų ryžių makaronai su daržovių padažu

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s